RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

- Storklubb vil ha Singh og Berisha

Sist oppdatert:
- Det er ikke noen hemmelighet at det er interesse rundt de to spillerne, sier agenten.

Bundesligaklubben Hannover skal være ute etter Vikings Valon Berisha og Vålerengas Harmeet Singh, melder VG torsdag ettermiddag.

Avisen hevder å vite at den tyske klubben interessert i en dobbeltovergang når overgangsvinduet åpner til sommeren. Dermed kan den norske landslagsspissen Mohammed «Moa» Abdellaoue få flere norske lagkamerater neste sesong, og Henning Hauger er allerede i klubben.

Jim Solbakken er agenten til både Singh og Berisha, og bekrefter at det er interesse for spillerne.

- Det er ikke noen hemmelighet at det er interesse rundt de to spillerne. Men utover kan det kan jeg ikke nevne konkrete klubber, sier han til VG Nett.

Berisha har en kontrakt med Viking som går ut etter neste sesong, mens Singh er inne i sitt siste kontraktsår med Vålerenga. Det kan åpne for overganger til sommeren, slik at klubben får mest mulig igjen for stortalentene.

Vålerenga har tidligere erkjent at de prøver å selge Singh, siden midtbanespilleren ikke ønsker å forlenge kontrakten med osloklubben.

Også nederlandske Heerenveen skal være interessert i Harmeet Singh.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere