*Nettavisen* Sport.

- Større sjanse for spilletid hos oss

Kjetil Rekdal hentet Fredrik Carlsen (19) fra Nordstrand til VIF da spilleren bare var 14 år. Nå vil han ha talentet til Aalesund.

24.01.09 13:10

(iOslo.no) Tidligere denne uken ble det klart at Carlsen drar med Rekdal og resten av oransjetrøyene til treningsleir på Gran Canaria.

Les mer:Aalesund tester Vålerenga-spiller.

- Jeg gjorde et initiativ i forhold til Vålerenga før jul, så diskusjonen har pågått en stund. Jeg kjenner Fredrik fra årene i Vålerenga og var med på å hente han fra Nordstrand da han var 14 år, sier Aalesund-trener Kjetil Rekdal til vif-fotball.no.

Aalesund som har kvittet seg med mange spillere siden fjorårssesongen håper nå å kunne skaffe seg en forsterkning.

- Vi ser på muligheten til å ta inn et par unge og talentfulle gutter i troppen. Det må være spillere som har en reell mulighet til å slåss om en plass på laget. Vi håper at Fredrik er en slik spiller. Det er uansett større sjanse for at han får spilletid hos oss enn det er i Vålerenga slik konkurransesituasjonen er nå, sier Aafk-treneren videre.

Til Nettavisen sa Carlsen følgende om interessen fra Aalesund fredag:

- Jeg trives kjempegodt i Vålerenga, men jeg har lyst til å undersøke om et opphold i et annet miljø kan ha positiv effekt på utviklingen min. Akkurat nå er det langt fram til en plass i startelleveren for meg. Konkurransen her er hard med blant annet Martin Andresen, Kristofer Hæstad, Bojan Zajic, Lars Iver Stand og Harmeet Singh i troppen.

Les flere nyheter på iOslo.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.