*Nettavisen* Sport.

- Støtt Enerly!

- Du kan støtte Dagfinn Enery selv om du ikke går på kampen i kveld, sier Aksel Solvang i Lyn. Her ser du hvordan.

TV 2 Sporten meldte onsdag kveld at det kun var forhåndssolgt 200 billetter til torsdagens kamp mellom Lyn og Djurgården i Royal League. Lyn har bestemt seg for å donere alle billettinntektene fra denne kampen til Dagfinn Enerly, som brakk nakken i siste serierunde i år.

- Jeg håper at de som føler for saken skyver bort julebord og gavemas og setter fokus på dette i et par timer, sa direktør Arve Mokkelbost i Fredrikstad til TV 2 Sporten onsdag.

Torsdag morgen var det solgt litt flere billetter, men ikke i nærheten av det man på forhånd hadde håpet på. Lyn har likevel fått telefoner fra folk over hele landet som ønsker å støtte Enerlys sak, og som derfor har kjøpt billett uten planer om å dra på kampen.

- Det viktigste er ikke at folk kommer, men at de støtter opp om saken. Hvis du ikke skal på kampen, kan du likevel gå inn på billettservice.no og kjøpe en billett til 100 kroner. Du trenger ikke å gå på kampen, sier Aksel Solvang, IT- og billettansvarlig i FC Lyn Oslo.

Spillerne i både Lyn og Fredrikstad har donert bøtekassene sine, til sammen 35.000 kroner, til Enerlys kamp. Og hver eneste krone av billettprisen på 100 kroner til kveldens kamp tilfaller Fredrikstad-kapteinen. Posten har droppet sitt servicegebyr, Billettservice har droppet billettavgiften, Hafslund dekker strømkostnadene og Ullevaal Stadion dropper stadionleien.

- Hvis vi får solgt 10.000 billetter, gir det én million kroner til denne saken. Det hadde vært det ultimate, sier Solvang.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.