*Nettavisen* Sport.

- Straffet for nybegynnerfeil

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)

- Utrolig irriterende at vi gjør to nybegynnerfeil i forsvar og slipper inn to unødvendige mål. Et skadeskutt forsvar er forklaringen på at vi tapte mot Rosenborg, sier Henning Berg

02.10.06 00:24

ROSENBORG - LYN 2-1:

TRONDHEIM (Nettavisen): Lyn-treneren legger ikke skjul på at han er en smule frustrert etter oppgjøret mot trønderne.

- Spiller meget bra
- I lange perioder spiller vi meget bra og produserer målsjanser som burde vært omsatt i scoring. Men den gang ei. I stedet gir vi dem et par gavepakker som en ringrev som Steffen Iversen selvfølgelig klinker i nota. Surt, oppsummerer Henning Berg som skynder seg å legge til at han slett ikke ønsker å hudflette forsvarsfireren.

- Nei, på ingen måte. Frustrasjonen går mer på at vi har våre mest rutinerte spillere ute med skader og må betale dyrt for det, forklarer han.

Ikke imponert
Selv om han må reise over Dovre uten poeng i bagasjen er ikke Henning Berg mer enn sånn passe imponert over trøndernes poenghøst.

- Klart det er bra å ta 24 poeng på åtte kamper, men spillemessig er på ingen måte Rosenborg overlegne. Jeg er slett ikke imponert over det de presterte i kveld og gjentar gjerne at vi tapte på grunn av defensive feil samtidig som vi sløste bort store målsjanser. Jeg har ingen tro på at de spaserer inn til seriegull. Det er bare et tidsspørsmål før seiersrekka brytes, spår en ikke spesielt fornøyd Lyn-trener.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.