RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All Over Press

- Suárez kommer til Norge

Sist oppdatert:
Men det er ikke sikkert at Liverpool-spissen kommer til å spille.

Luis Suárez er med i den foreløpige Liverpool-troppen til onsdagens treningskamp mot Vålerenga, melder TV 2.

Stjernespissen ønsker seg bort fra den engelske storklubben, men er med i Liverpools 24-mannstropp som Vålerenga har fått tilsendt.

– Vi har mottatt den foreløpige troppen til Liverpool. Den inneholder 24 spillere inkludert alle fire nykommerne, og de aller fleste største stjernene på plass. Nå skal Liverpool trene ytterligere en gang i England før ankomst til Oslo, men både Steven Gerrard og Luis Suárez er blant navnene vi har mottatt, opplyser mediesjef Lasse A. Vangstein til TV 2.

Det er likevel ikke sikkert at uruguayaneren spiller på Ullevaal onsdag. Ifølge Liverpool-manager Brendan Rodgers pådro spissen seg en smell i ankelen mandag.

– Vi må vente og se. Han fikk seg faktisk et smell i ankelen på trening i formiddag. Men ellers er alle friske og det kommer til å bli en fornøyelse å komme med vår klubb til deres flotte land, sier Rodgers til TV 2.

Suárez har i sommer blitt koblet til flere klubber. Det er kjent at Liverpool har avslått to bud fra Arsenal på 26-åringen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere