- Superduo klar for Barcelona

To virkelige storkjøp blir presentert av Barcelona fredag, hevder spansk radiokanal.

30.06.11 17:04

Cesc Fabregas (24) og Alexis Sanchez (22) skal begge være klare for Barcelona ifølge den spanske radiokanalen Ona FM.

Fredag åpner overgangsvinduet i Europa offisielt, og Barcelona har altså planer om å sparke det i gang med et virkelig dobbeltkupp.

Barcelona har i flere år vært ivrige etter å hente hjem Cesc Fabregas fra Arsenal. Ifølge britiske medier kom katalanerne med et forbedret bud til Arsenal torsdag på rundt 320 millioner kroner. Mye tyder nå altså på at det skal være nok.

- Jeg er rolig og optimistisk, sier Fabregas selv, og spesielt ordet optimistisk tolkes dit hen at Fabregas snart blir å se i Barcelona-drakt.

Men Fabregas fortsatte relativt diffust:

- Hvis noe skjer, så er det fordi det må skje.

Alexis Sanchez har muligens vært denne vårens aller heteste spiller. Manchester United, Chelsea og Manchester City har alle vært ut etter chileneren fra Udinese, men det blir altså Barcelona som forsterker det som allerede er verdens beste fotballag.

Prislappen på kantspilleren ligger på rundt det samme som Fabregas - rundt 320 millioner kroner. Det er en sum som skremte vekke Manchester City, men som Barcelona har sagt seg villig til å betale.

- Barcelona har sendt et siste bud, og vi venter på svar fra Udinese, har en Barcelona-talsmann nylig sagt til den spanske TV-kanalen EFE.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.