- Sutringen må stanse

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)

Mons Ivar Mjelde refser Bergen.

10.11.06 08:42

TRONDHEIM (Nettavisen): ROSENBORG – BRANN 1-3:

- Det gjør godt å slå litt tilbake mot alle forstå-seg-påerne som har gitt oss pepper denne høsten. Nok en gang har vi vist at Brann er et godt fotballag, sier Mons Ivar Mjelde.

Selv om Brann-treneren er stålende fornøyd med seieren på Lerkendal i åpningskampen i Royal League, klarer han ikke helt å slippe jubelen løs. Til det har høsten vært for tung. Seieren mot Rosenborg blir bare et lite plaster på Brann-såret.

Frustrerende
- Det er direkte frustrerende når det både i media og blant supporterne framstilles som om 2006-sesongen har vært en katastrofe for Brann. Bergenserne oppfører seg som om vi har rykket ned, noe som er direkte deprimerende. Vi tok da sølv i serien og det må være bra, sier Mjelde, som skynder seg å legge til at han på ingen måte er fornøyd med avslutningen på sesongen.

- Høsten har vært veldig opp og ned. Det er mange årsaker til det. Blant annet har vi slitt med en del problemer det ikke kan snakkes offentlig om, sier han uten å utdype det nærmere.

Gjør godt
Derfor gjør det godt for Mjelde & Co og få en pangstart på neste sesong. Til tross for at bergenserne mønstret et reservespekket mannskap i Trondheim i kveld, lekte de i perioder med årets seriemester.

- Det er alltid artig å slå Rosenborg, spesielt på Lerkendal. Vi skapte en rekke målsjanser og vant fortjent mot Norges klart beste lag denne høsten. Det eneste minuset må være at vi ikke klarte å punktere kampen tidligere, sier Brann-treneren, som er glad for at det nå blir noen uker med rolig trening før neste kamp.

Utfor stupet
- Jeg har en stall med utrolig slitne spillere. Noen tåler ikke stor mer nå før de ramler utfor stupet. Nå skal vi ta oss skikkelig inn igjen, starte grunntreningen og forberede oss godt til fortsettelsen. Vi har nemlig tenkt oss videre i Royal League, spesielt nå etter denne knallstarten. Dessuten har vi planer om å kjempe om seriegull også neste år, sier Mons Ivar Mjelde.

Fortjent Brann-seier? Syng ut under!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.