- Svennis forlenger med «England»

Tidligere Chelsea-formann Ken Bates hevder Sven Göran Eriksson har fortalt ham at han vil fortsette i jobben som engelsk landslagssjef.

15.03.04 10:07

Det engelske fotballforbundet skal etter planen ha samtaler med Eriksson om ny kontrakt neste uke, og Bates er sikker på at svensken vil signere en kontraktsforlengelse.

FA er er svært interessert i forlenge avtalen som går ut etter sommerens EM-sluttspill, og har tilbudt Svennis å forlenge kontrakten frem til VM i Tyskland i 2006 - muligens også helt til 2008.

- Han sa: «Jeg har en kontrakt frem til 2006», sier Bates, som snakket med Eriksson i forbindelse med sitt verv som leder av FA-cup-komiteen.

- Jeg sa at det var bra, men at han ikke hadde svart på spørsmålet mitt. Da svarte han at «Jeg kommer til å lede England i 2006», sier Bates til Sky Sports.

Eriksson har beundrere over hele Europa, og det har lenge versert rykter om at Chelseas styrtrike eier Roman Abramovich ønsker å hente svensken til Stamford Bridge.

Eriksson har også innrømmet at han savner de daglige gjøremålene jobben som klubbtrener fører med seg, men hevder at han trives med landslaget og den fremgangen England har hatt under ham.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag