RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Svennis Jamaica-aktuell

(AFTONBLADET.SE)
Sist oppdatert:
Sven-Göran Eriksson kan være på vei inn i jobben som landslagssjef for Jamaica.

Svennis takket fro som England-sjef etter kvartfinaletapet mot Portugal i VM. Neste jobb kan bli tilsvarende stilling på Jamaica, skriver Aftonbladet.se.

De har snakket med kilder som hevder at Eiksson er en mann karibierne ønsker å knytte til seg fram mot VM i Sør-Afrika i 2010 – der de har ambisjoner om å delta.

- Dette er seriøst. Statsministeren er klar til å spandere hva som helst for å få Jamaica til VM, hevder Aftonbladets kilde.

- Sven er et av de aktuelle navnene. Han kommer å få et tilbud i løpet av denne uka, sier en kilde til The Sun.

Den ikke alltid pålitelige engelske tabloidavisen hevder at Jamaica vil tilby Sven-Göran Eriksson en årslønn på småpene 40 millioner svenske kroner.

Noen offisiell bekreftelse på Svennis-interessen foreligger imidlertid ikke.

- Jeg vet ingen ting om denne historien, sier fotballpresident Crenston Boxhill til The Jamaica Observer, melder Sky Sports.

Han bekrefter derimot at det har vært samtaler med flere kandidaer. Deriblant den tidligere Liverpool-helten John Barnes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere