- Svennis på vei til Real Madrid

Foto: Reuters/Scanpix

José Camacho er på vei bort fra Real Madrid. Ikke uventet lanserer de engelske tabloidene Sven Göran Eriksson som ny sjef for Beckham.

20.09.04 15:16

Camacho tilbød seg i går å forlate jobben, etter Real Madrids sjokknederlag mot Espanyol i Primera Division. I løpet av dagen blir det trolig klart hvorvidt styret i klubben aksepterer tilbudet.

Det har tydeligvis gitt ryktemakerne rundt Sven Göran Eriksson vann på møllen. I dag skriver nemlig blant andre The Sun at svensken er blant de heteste kadidatene til å overta treneransvaret på Santiago Bernabeu.

Det er en velkjent sak at Real-formann Florentino Perez hadde et brenndende ønske om å ansette Svennis før fjorårssesongen, og det er ikke usannsynlig at Englands landslagssjef igjen havner på Perez' ønskeliste.

Og dersom det tikker inn en faks fra Madrid, kan det bli bli godt mottatt hos FA-ledelsen. Det engelske forbundet ønsket som kjent å kvitte seg med Eriksson etter den skuffende EM-innsatsen og avsløringene av forholdet til FA-sekretæren Faria Alam.

Men så lenge Eriksson har en kontrakt som vil gi ham svimlende 150 millioner kroner dersom han får fyken, kommer ikke FA til å røre ham. Dersom han selv velger å si opp for å begynne i ny jobb, vil det derimot ikke koste forbundet en penny.

At de engelske stjernespillerne David Beckham, Michael Owen og Jonathan Woodgate allerede er på plass i den spanske hovedstadsklubben, taler heller ikke mot hans kandidatur.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.