RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Svennis vil ha Høgli

Foto: Aleksander Andersen (Scanpix)
Sist oppdatert:
Tromsø-backen kan bli solgt i dag.

Sportssjef i Tromsø Morten Kræmer bekrefter at klubben er i samtaler med to utenlandske klubber om en mulig overgang for Tom Høgli.

Klubbene er angivelig fra Belgia og England, og ifølge itromso.no er den engelske klubben Leicester der Sven Göran Eriksson er manager.

Eriksson ble observert på flyplassen i Lisboa da det norske landslaget ankom før EM-kvalifiseringskampen mot Portugal tidligere i juni.

Det kan bli et salg allerede denne uken.

- Høgli er foreløpig ikke solgt. Vi er i dialog med begge klubbene, sier Kræmer til Nordlys fredag ettermiddag.

Fra før er det kjent at Club Brugger har lagt inn et bud på Høgli på rundt fem millioner kroner som er blitt avvist av Tromsø, som på sin side angivelig krever ti millioner kroner for å slippe sin landslagsback.

Høgli selv vil ikke bekrefte hvilke klubber som er involvert, og sier han ikke har rukket å tenkt på hva han foretrekker av belgisk toppserie eller nivå to i England.

- Jeg får ta det dersom det nærmer seg enighet med noen av klubbene. Men begge deler er spennende, sier Høgli til itromso.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere