RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Syke billettpriser

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Jaromir Jagr og flere av verdens beste spillere kommer til Oslo Spektrum 21. desember. Men publikum skremmes vekk av skyhøye billettpriser.

Jaromir Jagr, Sergei Fedorov, Mats Sundin og en rekke av verdens aller beste hockeyspillere spiller mot et norsk stjernelag i Oslo Spektrum 21. desember. Arrangør 4 Aces har lagt prisene på stjernenivå også: 495 kroner koster de billigste billettene på Ticnet. De dyreste koster 595 kroner.

Dårlig samvittighet
- Jeg har veldig lyst til å se disse stjernespillerne. Men jeg har en liten gutt som også har veldig lyst, og jeg vil få dårlig samvittighet hvis jeg drar uten ham. Å betale en tusenlapp for meg og sønnen min blir for mye, sier Einar Martinsen (37) til TV 2 Nettavisen.

Han var i Spektrum da Wayne Gretzkys stjernelag gjestet Oslo vinteren 1994/95. Den gang ble kampen utsolgt på en times tid. Denne gang ble 3000 billetter lagt ut for salg – i begynnelsen av november – men kampen er ikke i nærheten av å være utsolgt ennå.

- Det er ikke rart. De billettprisene er helt sjuke. I Sverige koster de dyreste 200 kroner, de billigste koster 100. Normalt skulle alle bare sabotert denne kampen. Men jeg er hockey-punsj, smiler Stig Hellerud (36).

Han forstår godt at Martinsen blir hjemme. Begge er trofaste hockey-fans, og følger Vålerenga i tykt og tynt, både på hjemme- og bortekamper.

Forbundet kritisk
Lars Blyverket hos arrangør 4 Aces stiller seg uforstående til kritikken mot prisene.

- Det er ikke gratis å få disse stjernene hit, påpeker han.

Men også Norges Ishockeyforbund er kritisk til måten denne kampen arrangeres på.

- Inntektene fra dette bør gå til norsk hockey og ikke til privatpersoner. Her er det noen som er ute etter å tjene penger. Vi synes ikke dette er noe moro, understreker generalsekretær Terje Jørgensen i Norges Ishockeyforbund.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere