Gå til sidens hovedinnhold

- Synd det er ni dager til kamp

Jan Gunnar Solli kan knapt vente med å få vist at Brann er mye, mye bedre.

Color Line Stadion (Nettavisen): AALESUND – BRANN 4-2: Brann fikk bank i Ålesund lørdag. Resultatet 4-2 skjuler en statistikk på 9-2 i klare målsjanser. Det var klasseforskjell.

Etterpå kom Brann-spillerne tuslende ut av garderoben med nedslått blikk. Men også med en intens revansjelyst.

Nå består en viktig jobb i å ta vare på revansjelysten helt fram til neste seriekamp, som først spilles mandag 12. april. Da er det Strømsgodset som kanskje får unngjelde.

Følg fem kamper i Tippeligaen og sju oppgjør i Adeccoligaen her fra klokken 18.

- Dårlig dag
- Det er nesten synd det er ni dager til neste kamp. I fjor spilte vi noen av våre beste kamper etter flaue tap. Personlig blir jeg i hvert fall utrolig sugen på å vise at jeg kan bedre, sier Jan Gunnar Solli til Nettavisen.

På en dag da det meste mislyktes for brann, fikk lysluggen fra Treungen i det minste kjenne mer på ballen enn de fleste av lagkameratene. De gangene et lavtpressende Brann-lag klarte å få brudd, var det Solli som fikk ballfordelerjobben fra sin høyre kantposisjon på midtbanen.

- Veldig mye gikk via meg i dag. Men dessverre klarte vi ikke å få så mye ut av det. Vi klarte ikke å doble på kant. I stedet begynte jeg å slå diagonalt, men det var veldig få som kom på løp. Samtidig var ikke jeg presis nok i pasningsspillet. En dårlig dag for hele laget, konstaterer Solli.

Se alle målene fra AaFK - Brann:
Se Silvas mål her

Se Parrs selvmål her

Se Aarøys mål her

Se Skiris mål her

Se Aarøys selvmål her

Se Selimovics mål her

- Må være ydmyke
Han prøver seg definitivt ikke med noen bortforklaringer.

- Etter en sånn kamp er det bare å legge seg helt flat. Det blir bare dumt å komme med bortforklaringer. Vi må være ydmyke, både overfor oss selv og utad.

- Mons Ivar Mjelde varsler konsekvenser for enkeltspillere. Hva synes du om det?

- Alle blir målt etter det vi presterer. Men jeg synes ikke det er noen grunn til å analysere i hjel sånne kamper. Jeg mener det er lite å lære av å tape. Det er mye mer å lære av kamper man vinner. Det er der man gjør ting det er verdt å ta med seg videre, fastslår Solli.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto