- Synd han ikke ble truffet av ei ølflaske

Foto: JON SUPER (AP)

Har Manchester United-fansen grunn til å klage? Si din mening her!

28.01.10 14:27

Det tok ikke lang tid før leserne tastet inn sine kritiske ord mot artikkelen «Skandaløst av United-fansen».

Journalist Roy Kvatningen slo i sin ingress fast at «Enkelte Manchester United-fans fortjener ikke å se Wayne Rooney & Co. spille fotball »

Kastet ølflakser og mynter
Ordene falt fordi United-fansen etter pause i kampen kastet både ølflasker og mynter mot Craig Bellamy (31) idet waliseren skulle ta et hjørnespark.

Bellamy ble truffet i bakhodet av en mynt, mens ølflaskene bommet på målet.

Da dommer Howard Webb stoppet kampen en liten stund, benyttet Uniteds keeper Edwin van der Sar (39) sjansen til å skjelle ut sine egne fans.

- Kastet ting på Evra også
Nettavisen-saken har satt sinnene i kok hos mange lesere, og over 100 innlegg er kommet så langt.

«Det var da veldig detaljert om hvor skandaleløst United fansen var da. Husker jeg ikke feil vart det kastet ting på Evra også, tror ikke dere hadde overskriften «Skandaløst av City-fansen» den kampen», skriver en leser.

«Latterlig vinklet artikkel, skal man skrive om den mynten må man også skrive om lighteren Evra fikk i ryggen på CoM. Kunne f.eks. også nevnt noen ord om hvordan Van Der Saar gikk for å beskytte Bellamy. Kan ikke akkurat si det samme om City-spillerne sist uke. Men skjønner at "forfatteren" av den artikkelen er bitter, kan ikke være lett å se United hente hjem den ene tittelen etter den andre.», skriver en annen leser.

- Synd han ikke ble truffet av ei ølflaske
En Nettavisen-leser finner det også nødvendig å dra fram litt ironi:

Det er synd at Unitedfansen kastet småpenger og ølflasker etter Bellamy. Jeg skjønner at han fikk grusomt vondt og måtte rulle seg litt rundt på gresset. Det som faktisk var synd er at han ikke ble truffet av ei ølflaske i stedet for mynter.

Du kan debattere saken videre under, eller kaste deg på den allarede eksisterende debatten her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.