*Nettavisen* Sport.

- Ta en titt på Haraldsen, Hareide

Det er ikke bare Rune Lange og Bengt Sæternes som gjør seg bemerket i belgisk fotball. Knut Henry Haraldsen imponerer stort i Westerlo, og høster lovord fra flere.

Da sørlendingen gikk fra Vålerenga til Westerlo for et drøyt år siden lå laget fjerde sist i den belgiske toppserien.

Topplag
Med Haraldsen på laget har det bare gått en eneste vei: oppover. Nå ligger laget på 5. plass, og ser ut til å sikre seg en UEFA-cupplass neste sesong.

- Knut Henry har gjort det veldig bra. Han er en mann Åge Hareide bør sjekke ut, sier tidligere Lierse-spiller Geir Frigård til TV 2 Nettavisen. Frigård gikk fra Lierse til Ham-Kam tidligere denne uka.

Brugge-trener Trond Sollied er enig.

- Det kommer jo an på hvilke typer Åge Hareide ønsker, men Knut Henry har vært god i år. Og han er mer rutinert nå enn han var da han spilte i Norge. Det at Westerlo ligger så høyt tyder også på bra stabilitet, sier Sollied.

Også gode
Han gjentar også at Rune Lange og Bengt Sæternes har gjort sine saker veldig bra.

- Men igjen så avhenger dette av hvilke typer Åge Hareide ønsker. Men Rune Lange er en målscorer og en hardt arbeidende spiss. Selv om han nå har gått skadet i et par kamper, sier Sollied.

Lange er imidlertid ventet tilbake i spill igjen kommende helg, og den tidligere TIL-spissen bør da være tilbake for fullt til Club Brugges returkamp mot Bordeaux i UEFA-cupen neste uke. Brugge tapte den første kampen 1-3 på bortebane.

Les mer:
Tabell, terminliste og resultater fra belgisk fotball

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.