RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Takk for tilliten, Sir Alex!

(Reuters/Scanpix)
Sist oppdatert:
Ben Foster reiste seg kjapt etter en av sitt livs verste fotballopplevelser.

Mens lagkameratene feiret 4-3-seieren over byrival City forrige søndag, satt United-keeper Foster med en vond følelse i magen. Tre baklengs smakte alt annet enn bra, og følelsen av å være direkte skyld i to av dem lå tungt på den engelske landslagsmålvakten.

- Kampen var fantastisk for laget, men for meg personlig var den en katastrofe, sier Foster til storavisen The Telegraph.

Var helt knust
Sisteskansen fikk hard medfart i mediene etter byduellen, og mange regnet med at Foster ville ta plass på innbytterbenken ved neste korsvei. Så skjedde ikke. Han fikk riktignok hvile i ligacupkampen mot Wolverhampton i midtuka, men lørdag var 26-åringen tilbake mellom stengene i ligaen mot Stoke.

- Jeg må bare rette en stor takk til sjefen, som valgte å gi meg ny tillit, sier Foster – og legger ikke skjul på at det har vært tunge dager siden City-kampen.

- Jeg var helt knust etterpå. I garderoben var jeg nok den eneste som hadde et trist ansiktsuttrykk. Jeg begravde mer eller mindre hodet i sanden. Ikke ville jeg se på TV, og det var utelukket å lese avisene dagen derpå.

Ekstra synlige feil
Å glemme opplevelsene fikk han imidlertid ikke sjansen til å gjøre.

- Da jeg kom på trening, måtte jeg bare se det i øynene. Jeg måtte kikke på reprisene, analysere dem og prøve å lære av dem, sier Foster.

Han har innfunnet seg med at keeperfeil blir lagt ekstra godt merke til.

- Man har noen sånne dager som keeper. Det gjelder bare å holde dem på et minimum, sier 26-åringen.

Onsdag vokter han trolig målet mot Wolfsburg i mesterligaen. Edwin van der Sar er trolig uaktuell i ytterligere tre uker som følge av en operasjon i en finger.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere