- Takk, Real Madrid!

Foto: AP/Scanpix

Fernando Morientes klarte ikke å legge skjul på gleden over at han skal til Liverpool da han onsdag sa farvel til Real Madrid.

12.01.05 16:30

Den spanske landslagsspissen er kun en medisinsk sjekk fra å kunne skrive under en kontrakt med Liverpool. Torsdag setter han navnetrekket sitt på en kontrakt som gjelder ut 2009-sesongen.

- Jeg er takknemlig for at Real Madrid aksepterte mitt ønske om å gå til Liverpool i stedet for å takke ja til andre og bedre tilbud, sa Morientes på en pressekonferanse i Madrid onsdag.

28-åringen strålte av begeistring, ifølge BBC.

- Jeg reiser til Liverpool med all verdens entusiasme, smilte han.

Liverpool har i lang tid jobbet med å få den ettertraktede spissen til England. Onsdag ble merseysideklubben enig med Real Madrid om en overgangssum på 6,3 millioner pund. Den personlige kontrakten var allerede klar – Morientes ga tidlig uttrykk for at Liverpool var en klubb han ønsker å spille for.

- Dette har vært en av de viktigste avgjørelsene i mitt liv, og jeg er veldig fornøyd med den. Jeg reiser dit for å jobbe hardt og bli et medlem av laget. Jeg kan knapt vente på å spille min første kamp, og hvis det blir mot Manchester United er det enda bedre. Det vil være en fantastisk debut for meg, og enda bedre hvis laget vinner, sa Morientes.

Real Madrids sportsdirektør Arrigo Sacchi la til at de har forsøkt å overtale Fernando Morientes til å bli i Spania – selv om Raúl, Ronaldo og Michael Owen stod foran Morientes i spisskøen.

- Vi forsøkte å overtale ham, men vi klarte ikke, konstaterte Sacchi.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag