RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Takk til Danmark og Laursen

Sist oppdatert:
ULLEVAAL STADION (TV 2 Nettavisen): Håvard Flo vil sende en stor takk til Danmark og Martin Laursen, etter at Norge fikk en ny sjanse til å gå til EM.

Fetter Flo leverte en solid søknad til å være med landslaget videre – kanskje helt til Portugal neste sommer.

- Jeg satt i garderoben og holdt på å ta av meg møkkete tøy, da jeg hørte et vanvittig leven. Jeg stormet ut og fikk med meg reprisen. Og jeg må rette en stor takk til Danmark og til Martin Laursen.

- Det var veldig viktig for oss, og for det norske folket. Den ga oss et håp om å komme oss videre, sier Håvard Flo til TV 2 Nettavisen.

Håvard mener de siste dagenes turbulens, med tap i Bosnia og Carew/Riise-bråket kan ha ført til at spillerne var ekstra skjerpet til Portugal-kampen.

- Vi var nok mer fandenivoldske, og ønsket å gi Portugal en hard kamp. Situasjonen som skjedde på trening var veldig beklagelig. Og noe ytterligere vil jeg ikke si om det.

Han håper å ha vist nok til å bli med videre.

- Jeg synes det gikk bra i dag, men det er Nils Johan som vurderer hvem som skal spille. Men det viser at spillere i Eliteserien er omtrent på høyde med proffene. I alle fall når de er mot slutten av en lang sesong, sier Håvard Flo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere