RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SCANPIX

- Tåler å miste Tegström

Sist oppdatert:
Tor Thodesen mener Sandefjord kan klare seg fint uten Andreas Tegström.

SANDEFJORD-STABÆK 2-3

KOMPLETT.NO ARENA (Nettavisen): Mens Fredrikstad og Sandefjord Fotball forhandlet om Andreas Tegström, benyttet vestfoldingenes nye spiss Toni Nhleko anledningen til å åpne sin scoringskonto for høsten.

Den tidligere Brann- og Viking-angriperens scoring var ikke nok til å gi tabelljumbo Sandefjord sårt tiltrengte poeng, men ga et signal om at Tegström kan erstattes.

Se kampen i opptak på TV 2 Sumo!

- Leverte bra
- Toni Nhleko leverte bra, noe vi visste han var god for. Vi visste også at han ikke holdt 90 minutter, siden han har spilt få kamper i vår, men jeg tror ikke det skal ta han lang tid å komme i full kamptrening, kommenterte trener Tor Thodesen etter kampen som Stabæk avgjorde i sluttminuttene.

Andreas Tegström spilte 19 minutter for Fredrik Thorsen. Det var også siste opptreden i Sandefjord for svensken som var lagets toppscorer i fjor. Tirsdag morgen ble overgangen til Fredrikstad formelt klar.

- Om prisen er den rette, har jeg ingen problemer med å akseptere et salg av Tegstrøm. Det er tre hensyn som må tas: det økonomiske, det sportslige og ikke minst personalhensynet. Og «Tegan» har sagt klart ifra at han ønsker å gå. Han har scoret få mål i år etter å ha fått nærmest ubegrenset med tillit, så ut i fra de prestasjonene tåler vi å miste han, sier Sandefjord-trener Tor Thodesen.

Tjene penger
- Det er naturlig at Sandefjord er mer glad i Tegan enn det Tegan er i Sandefjord. Han er jo ikke herfra, og er interessert i å tjene penger. Han ser nå Fredrikstad som et riktig steg videre i karrieren, sier Thodesen.

I tillegg til at Nhleko fikk sin Sandefjord-debut fra start, satt også den tidligere danske landslagskeeperen Petter Skov-Jensen på innbytterbenken hos vestfoldingene.

- Keepervalget var vanskeligere enn vanlig denne gangen, men dette er en situasjon vi er ute etter. Utespillere er usikre på hvorvidt de starter neste kamp, og sånn bør det også være for keeperne. Espen Bugge Pettersen fikk tillit etter å ha hatt kniven på strupen, og jeg synes han leverte bra. Men keepervalget er åpent også foran neste uttak, forklarer Thodesen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere