- Tap gjorde oss sterkere

Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / NICOLAS ASFOURI

I løpet av fire dager røk Arsenal ut av både FA-cupen og Champions League. Nå mener kaptein Patrick Vieira at laget ble bedre av motgangen.

13.04.04 09:56

Først ble det tap i FA-cupsemifinalen mot Manchester United, så sendte Chelsea dem ut av Champions League. Likevel reiste Arsenal seg og leverte festfotball mot Liverpool på fredag.

Nå er Arsenal ferdig med «marerittuken» hvor de spilte fire kamper på ni dager. Med 0-0 mot Newcastle er The Gunners fortsatt ubeseiret etter 32 kamper i ligaen.

Kaptein Patrick Vieira mener laget kom styrket ut av påsken, selv om drømmen om The Treble ble knust.

- Vi tapte et par kamper og folk begynte å stille spørsmål. Vi snakket om det, men det som er så fantastisk med dette laget er at alle ser først på seg selv og forstår at han må yte sitt ytterste. Det slik vi klarer å heve oss. Det er som en stor familie på Highbury og jeg er stolt over å være kaptein i klubben, sier han til The Sun.

Nå har Arsenal bare en ting igjen å spille for, og Vieira lover at The Gunners ikke vil feile igjen.

- Vi har bare ligamesterskapet igjen å spille for og vi er innstilte på å kjempe til siste slutt for å vinne det. Vi har tittelen i hendene nå, men det er ikke over ennå. Vi har ikke vunnet noe til nå. Vi tar ingenting på forskudd, vi vet hvor raskt ting kan snu og vi må fortsatt være motivert til hver kamp, sier han.

Etter fire kamper på ni dager, er Arsenal-spillerne blitt vante med et tett kampprogram. Nå er Leeds neste motstander.

- Nå skal vi ha en fridag eller to. Kanskje vil vi kjede oss litt nå som vi må vente fem dager på neste kamp, spøker arsenalkapteinen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag