RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tar ikke lett på Brann

Foto: AP/SCANPIX
Sist oppdatert:
Everton-manager David Moyes mener ingen ting er avgjort, og antyder at han vil stille sin beste ellever mot Brann.

LIVERPOOL (Nettavisen): Everton har en komfortabel 2-0-ledelse med seg fra Bergen når de torsdag kveld tusler ut på gressmatta på Goodison Park. Laget er naturlig nok storfavoritter til å gå videre.

Likevel - mange av de Brann-supporterne Nettavisen pratet med onsdag kveld i Liverpool, var sikre på at hjemmelaget vil undervurdere bergenserne og stille med et reservepreget mannskap, og at Branns hurtige spisser vil kunne true merseysidelagets bakrom og skape Everton mer trøbbel enn de er forberedt på.

- Vil slå Brann
Men manager David Moyes retter en advarende pekefinger mot optimistiske vestlendinger.

- Jeg tar ikke lett på Brann. Jeg tar ut et lag for å slå Brann, sier Everton-manageren til lokalavisen Liverpool Echo.

Det er dårlig nytt for Brann, som hadde håpet at «the Toffeemen» skulle være mer opptatt av mandagens bortekamp mot Manchester City i serien, hvor en plass i neste års Mesterliga kan være gevinsten for vinneren. Det vil imidlertid ikke Moyes høre noe snakk om.

- Jeg tenker virkelig ikke på noen annen kamp enn denne akkurat nå, fortsetter Everton-sjefen. - Vi fant ut mot Oldham (tap 0-1 i FA cupen, red. anm.) at du må være på alerten for å vinne kamper.

Fullt mannskap
Everton har en skadefri tropp å velge fra, inkludert Mikel Arteta og Steven Pienaar, som begge gikk klipp av bortekampen mot Brann. Om de starter, vil Moyes dog ikke ut med.

- Vi får se hva vi gjør. Men uansett hvilket lag jeg stiller, kommer det ikke til å være svekket på noen måte, lover Everton-manageren.

Karadas vrakes
For Brann får nykommer Njogu Demba-Nyrén sin debut fra start skriver Branns hjemmeside, noe som betyr at Azar Karadas er henvist til benken. Han vil i nå bli rendyrket som midtstopper, og får sjansen i neste ukes treningskamp mot danske OB.

Branns lag: Håkon Opdal - Bjørn Dahl, Kristjan Örn Sigurdsson, Olafur Örn Bjarnason, Erlend Hanstveit - Jan Gunnar Solli, Hassan El Fakiri, Eirik Bakke, Petter Vaagan Moen - Thorstein Helstad, Njogu Demba-Nyrén.

Nettavisen følger Everton – Brann direkte i vårt livesystem, og kommer med kamprapport og reaksjoner så snart kampen er over.

Klikk her for flere fotballnyheter
Her får du full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter sendt til deg på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere