RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tenker ikke på Ranieri

Sist oppdatert:
- Vi forsøker å ikke tenke på alle spekulasjonene i avisene. Med en kamp som denne er det bare én ting man kan konsentrere seg om, sa målscorer Eidur Gudjohnsen etter at Chelsea spilte 1-1 mot Arsenal i slaget om London.

CHELSEA - ARSENAL 1-1: Claudio Ranieri tok ifølge The Sun tidligere denne uka et slags farvel med spillerne i Chelsea, gjennom å fortelle at han får sparken etter sesongen. Spekulasjonene rundt italienerens framtid har versert lenge, og få blir overrasket om han faktisk sparkes ut.

Skuffet vil imidlertid mange bli - både blant spillerne og fansen.

- En strålende sesong
- Jeg har forsøkt å skjerme spillerne fra alle ryktene. Vi spilte godt i kveld, og det her er etter min mening en strålende sesong. Bare fantastiske Arsenal ligger foran oss i ligaen, og vi er i kvartfinalen i Champions League, sa Ranieri ifølge AP etter matchen.

Italieneren har utvilsomt gjort en god jobb for klubben, som sent i sesongen fortsatt kjemper om seieren i både Premier League og Champions League. Og nettopp fordi klubben kjemper om disse troféene, er spillerne nødt til å overse spekulasjonene, mener Eidur Gudjohnsen.

Islendingen sendte Chelsea i ledelsen åtte minutter etter pause, etter at han fanget ballen i Jens Lehmanns forsøk på å klarere den utenfor 16-meteren.

Rekorden glapp for Chelsea
Men Robert Pires utlignet til 1-1 for Arsenal, og stoppet samtidig Chelseas rekke med minutter uten baklengsmål i Champions League på 561. Slaget om London er fortsatt åpent.

Chelseas forrige baklengsmål i Champions League kom 22. oktober i fjor. Robert Pires sørget for at Edwin van der Sar beholder rekorden han satte for Ajax mellom 27. september 1995 og 3. april 1996.

Samtidig gikk Chelsea av banen uten seier mot Arsenal for 17. gang på rad.

Klønete av Desailly
Sju minutter før full tid fikk Marcel Desailly sitt andre gule kort for kvelden. Den rutinerte franskmannen kom litt for sent med taklingen på en Arsenal-angriper, og fikk dermed marsjordre.

Pinlig for Desailly, ettersom det første kortet var så unødvendig. Noen minutter tidligere hadde franskmannen hindret Jens Lehmann i å kaste ut ballen.

Chelsea må derfor klare seg uten den tidligere EM- og VM-vinneren i returmøtet.

Les også: Real snudde mot Monaco
Spilt tirsdag: Porto - Lyon 2-0
og AC Milan - Deportivo 4-1

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere