RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tevez er på vei til oss

Foto: Eamonn and James Clarke (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Corinthians-president Andres Sanchez hevder Carlos Tevez er svært nær en overgang.

Oslo (ANB): Corinthians-presidenten røper ifølge nettstedet goal.com at Carlos Tevez er svært nær en overgang til det brasilianske storlaget.

- Tevez har ett bein hos Corinthians, selv om mange ikke tror det, sa presidenten under et fotballseminar i Sao Paulo tirsdag.

Vil betale mindre
Spissen bøttet inn mål for Corinthians da han spilte for klubben fra 2004 til 2006, og klubben har lenge hatt et ønske om å hente argentineren «hjem» til Brasil.

I sommer var klubben på banen da snakket om at Tevez skulle bort fra City sto på som verst. Den gangen ble klubben skremt av den skyhøye prisen som ble forlangt.

Nå mener imidlertid Sanchez at prisen har dalt kraftig etter det som har skjedd i høst – med spillernekt, lite spilletid og Tevez’ ønske om å forlate City.

- Han er ikke verdt 40 millioner euro lenger. Nå er han verdt rundt 18 millioner euro (nesten 140 millioner kroner) etter alt som har skjedd i England, sier Sanchez.

Vil ha markedsverdi
Den oppfatningen deler neppe City-ledelsen. En talsmann for klubben, som mener at prisen på Tevez ikke har gått merkbart ned, sier følgende til Sky Sports:

- Jeg kan bekrefte at klubbens innstilling, etter en samtale mellom Roberto (Mancini) og formannen, er at man ikke vil overveie et bud på Carlos Tevez med mindre det reflekterer hans reelle markedsverdi.

Tevez ble tidligere denne uka tildelt en bot på fire ukelønner av sin egen klubb, samt to ukers utestengelse fra klubben. Den siste straffen anses som allerede sonet ettersom Tevez ikke har spilt et minutt for Mancini etter episoden.

Argentineren har tre år igjen av sin nåværende kontrakt med klubben. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere