RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tevez kan havne i Milan

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Carlos Tévez kan ha funnet veien bort fra Manchester City.

En låneavtale med AC Milan kan bli løsningen på Carlos Tévez' vanskelige tid i Manchester City.

Etter at argentineren nektet å bli byttet inn i kampen mot Bayern München i Champions League har han ikke vært i nærheten av Roberto Mancinis startellever.

Cassano-erstatter
Ifølge Sky Sport Italia er Tevez' agent Kia Joorabchian i Milano for å møte Milans visepresident Adriano Galliani og overgangsdirektør Ariedo Braida torsdag ettermiddag.

Et låneforslag har blitt lagt fram av italienerne, som ønsker å erstatte nylig hjerteopererte Antonio Cassano.

Ifølge rapporter i Italia vil overgangssummen ligge på rundt fem millioner euro. For en permanent avtale i juni må Milan ut med 20 millioner til.

I Manchester City tjener Tevez åtte millioner euro pluss bonuser årlig. Det beløpet er før høyt for den italienske storklubben som trolig vil tilby Tevez en langt mer edruelig årslønn.

Kan ikke spille Champions League
Dessverre for Milan kan ikke argentineren benyttes i Champions League, ettersom han var på banen i kampen mot Napoli i den første Champions League-runden.

Senest mandag denne uken advarte Roberto Mancini interesserte klubber med at de var nødt å betale en høy pris for å sikre seg 27-åringen.

Tevez' dager i Manchester City synes uansett talte og en låneavtale med AC Milan kan bli aktuelt for City dersom spilleren selv godtar lønnskuttet.

Til helgen spiller City bortekamp mot Liverpool - nok en gang uten argentineren på banen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere