RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tevez kan spille neste uke

Foto: Julian Finney (Getty Images)
Roberto Mancini åpner døra for Carlos Tevez-comeback i Manchester City.

Da Carlos Tevez nektet å gå på banen som innbytter for Manchester City mot Bayern München i en kamp i slutten av september, svarte manager Roberto Mancini med å kunngjøre at argentineren ikke ville få spille mer så lenge han var sjef i City.

Mancini har holdt ord så langt.

Manchester City har imidlertid bare vunnet én av sine seks siste bortekamper. Rekken inneholder tap for Chelsea, Everton og Sunderland, mens kampen mot bunnlaget Wigan er den eneste som har gitt full poengpott.

I tillegg klarte ikke City å selge Tevez i januarvinduet. Argentinerens høye lønnskrav og City høye overgangskrav ble for mye for de klubbene som meldte sin interesse, som Paris St. Germain og AC Milan.

Manchester United har også fått opp farten på sin poengsanking, noe som gjør at City på langt nær skal føle seg trygg på at det blir seriegull for første gang på 44 år.

United har 58 poeng etter 2-1-seieren mot Liverpool lørdag, mens City har 57. Tottenham følger like bak, med 53.

Mancini har med andre ord mange grunner til å hente Tevez inn i varmen. Han er for tiden hjemme i Argentina, og skal ifølge engelske medier ha tapt mange millioner kroner på konflikten med klubben.

- Alle vet at Tevez er en toppspiller og hvis han hadde vært her, ville vi trolig ha gjort det bedre, for Carlos kan forandre mange kamper. Men vi har ikke hatt ham her og jeg vet ikke hva som har skjedd. Kanskje kan han komme tilbake neste uke og hjelpe oss de tre siste månedene, sier Mancini ifølge The Guardian.

Manchester City har registrert Tevez i ligatroppen. Mancini tror ikke at manglende kamptrening vil være noe problem.

- Han har ikke spilt på fire måneder, men Carlos får tilbake styrken sin veldig raskt. Carlos kjenner situasjonen og jeg vet ikke hva som skjer i neste uke, men hvis han kommer tilbake, så skal vi ta en prat. Jeg har ingen problemer, sier Mancini.

Manchester City møter søndag Aston Villa i Birmingham og vil overta tabelltoppen hvis det blir poeng i den kampen. Den kampen kan følges live her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere