RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tevez på vei til United

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Manchester United skal visstnok ikke være ferdige med sommerhandlingen.

Ifølge Daily Mirror har styreformann David Gill fått alle fullmakter fra manager Sir Alex Ferguson til å kjøpe West Ham-spissen Carlos Tevez. Prislappen skal ifølge sladreavisen ligge på 20 millioner pund, og avisen mener å vite at handelen vil skje en gang i neste uke.

23-årige Tevez er for tiden på landslagsoppdrag i Venezuela, der han forsøker å vinne Copa America sammen med resten av sine argentinske lagkamerater. Representanter for United skal imidlertid planlegge samtaler med Tevez' rådgivere og agenter i nær framtid, på tross av spillerens oppdrag for Argentina.

Media Sports Investments, som eier deler av Tevez' tidligere klubb Corinthians, hevder de har rettighetene til spilleren, og det kan bli aktuelt at United låner spilleren i ett år dersom de ikke klarer å få til en permanent overgang.

Men - det er som kjent «silly season» i England for tiden, i og med at overgangsvinduet er åpent og det er fotballfri for øvrig, så det er bare å avvente nye rykter, spekulasjoner og eventuelle be- eller avkreftelser. Vi holder deg oppdatert.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere