RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tevez vurderer å saksøke Mancini

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Argentineren skal føle seg ærekrenket.

Carlos Tevez måtte starte på innbytterbenken da Manchester City 27. september møtte Bayern München i en Champions League-kamp på Allianz Arena. Da Roberto Mancini ville sende argentineren på banen i et forsøk på å hente inn Bayerns-ledelse, nektet Tevez å spille.

Spillenekten førte selvfølgelig til et enormt oppstyr.

Straffet
Klubben startet en egen etterforskning av hele hendelsesforløpet, og denne ble ferdig tirsdag. Konklusjonen er at Tevez brøt kontrakten på fem punkter og straffes med bot på fire ukelønner, drøye 8,8 millioner kroner.

Nå melder flere engelske medier, blant andre seriøse The Guardian, at argentineren vurderer å saksøke Mancini for ærekrenkelse.

Det er særlig Mancinins kommentarer etter kampen mot Bayern München 27. september som skaper harme hos Tevez.

Sint på kommentarer
City-sjefen sa blant annet følgende:

- Jeg kan ikke akseptere at denne ene spilleren nekter å gå på banen.

- Hvis en spiller tjener masse penger, spiller for Manchester City i Champions League og oppfører seg sånn som dette, kan han ikke spille for meg. Aldri mer.

- Hvis vi vil forbedre oss som et lag, som en tropp, kan ikke Carlos spille mer for oss. Ikke under meg. Det er over. Jeg har hjulpet ham i to år og nå nekter han å spille.

Gode argumenter
The Guardian skriver at Tevez kan ha gode argumenter for å gå til retten med saken, og argentinerens representanter mener kommentarene Mancini kom med er ærekrenkende.

Det er dermed usikkert hva fremtiden bringer for fjorårets toppscorer i Premier League (delt med Berbatov, red.anm.), men det er neppe mangel på klubber som er villige til å gi ham en ny sjanse. Allerede er det meldt at Inter og hans gamle klubb Corinthians forbereder bud på spissen.

En ting er hvert fall helt sikker:

Siste ord er verken skrevet eller sagt om «Tevezgate».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere