RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tøffe forhandlinger

(Scanpix/EPA)
Sist oppdatert:
Vålerenga sikret seg tjenestene til en polsk landslagsspiller fredag - men det var på hengende håret

Etter lengre tids møtevirksomhet på Valle fredag kveld, sikret Vålerenga seg en ny landslagspiller. Spilleren er Austria Wiens polske midtbanemann Sebastian Mila (24).

- Tøffe tak
Men det var ikke langt unna at overgangen gikk i vasken.

- Det blir ofte tøffe tak når det er flere agenter inne i bildet. Mila har vært hos oss i hele dag, og tok en medisinsk test - noe som gikk kjempebra. Vi trodde alt var ferdigforhandlet, men det var før vi satt oss ned med agenten hans, sier sportssjef Jan Erik Aalbu til Nettavisen.

Aalbu inrømmer at forhandlingene var tøffe, og at det ikke var langt unna at overgangen gikk i vasken:

- Ja, det kunne fort hendt at vi hadde avbrutt forhandlingene. Vi mener at Vålerenga er en attraktivt klubb å komme til, og det ble litt trykka da agenten la frem sine krav. Men da alt var i boks satt latteren veldig løst oss i mellom.

Vålerenga er enig om en ettårig avtale med Mila, og har sikret seg en opsjon på ytterligere to år hvis polakken skulle overbevise.

- Han er en mann med internasjonal erfaring, og har mange landskamper som 24-åring. Vi har fått flere positive tilbakemeldinger på ham, og har fulgt ham tett, sier Aalbu.

Flere på vei
Mila har 27 landskamper for Polen, og har scoret seks mål med flagget på brystet. Han var også med i Polens tropp under sommerens fotball-VM.

Sportssjefen varsler flere nye VIF-spillere i tiden som kommer.

- Vi har hele tiden sagt at vi skal forsterke stallen, men vi går ikke ut med navn i mediene. Vi kan imidlertid si at vi skal ha et slagkraftig lag klart til seriestart, avslutter Aalbu.

Sebastian Mila:

Født: 10. juli 1982, Koszalin
Posisjon: Midtbane
Høyde: 178
Landskamper/mål: 27/6
Klubb: Austria Wien

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere