*Nettavisen* Sport.

- Tiden med klippekort forbi

Til tross for gode skussmål etter gårsdagens comeback, tror Ole Gunnar Solskjær tiden med klippekort på landslaget er forbi.

06.02.04 20:01

Et lengre utdrag av TV 2s intervju med Ruud van Nistelroy.

Ole Gunnar Solskjær gikk av banen til applaus fra manager Alex Ferguson, etter å ha spilt én time for United-reservene mot Aston Villa torsdag kveld. Men til tross for at kristiansunderen er skadefri, blir han neppe å se på det norske landslaget med det første.

- Da må jeg i hvert fall komme meg i bedre form enn jeg er nå, sa Solskjær til TV 2 Sporten da comebacket var unnagjort i går kveld.

Sist Solskjær spilte med flagget på brystet, var da han slo opp kneskaden i EM-kvaliken mot Bosnia-Hercegovina 6. september i fjor. Den siste tiden har han fulgt nye Norge fra sidelinja, og har stor respekt for jobben Åge Hareide har gjort så langt.

- Starten til Åge har vært veldig positiv, og blir ikke enkelt å få en plass der.

Men det er ikke bare på landslaget Solskjær må slåss om plassen. 30-åringen tror også det blir vanskelig å spille seg inn i Uniteds førsteellever som er forsterket med Louis Saha.

- Ja, det blir det. Vi har et kjempegodt lag, men jeg tar det som en utfordring og det for komme når det kommer. Jeg stresser ikke med det.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag