RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jeff McIntosh / AP / NTB scanpix

- Til slutt begynte vi bare å le

Jamie Benn og Tyler Seguin herjet vilt for Dallas Stars.

CALGARY - DALLAS 3-7: Jamie Benn og Tyler Seguin har i noen år nå blitt regnet som to av de mest lovende spillerne i National Hockey League (NHL).

Natt til fredag viste de til fulle at forventningene var på sin plass.

Jamie Benn noterte seg for ett mål og fem assists, mens Tyler Seguin scoret fire mål da Dallas Stars vant hele 7-3 mot svake Calgary Flames.

Begge er oppe i 22 poeng denne sesongen. Det er bare to bak poenglederne i NHL, Sidney Crosby og Alexander Steen.

- Det kom til et punkt hvor Tyler og jeg begynte å le mot hverandre. Du ønsker ikke å ydmyke det andre laget, men dette var bare en av disse kveldene hvor alt gikk vår vei, sier Benn ifølge The Canadian Press.

Begge drømmer om å få plass i Canadas OL-tropp, men ingen av dem ble invitert til samlingen som ble holdt i nettopp Calgary i august.

- Jeg tekstet faktisk Jamie tidlig i august, da spillerne ble tatt ut til samlingen. Jeg tror vi begge ønsket å vise oss fram her i dag, sier Seguin.

Skaden til Steven Stamkos åpner opp for én plass, i det minste. Slik Seguin og Benn spiller for tiden, bør begge være veldig aktuelle.

- Det er åpenbart mange gode spillere i denne ligaen som ikke ble tatt ut. Det er åpenbart rimelig høyt nivå på spillerne som var på samlingen. Det er hva det er. Jeg kom bare til denne sesongen med fokus på å bli den beste spilleren jeg kan bli, sier Benn.

Se duoens show her (video med tillatelse fra Viasat, som sender NHL på TV og Viaplay.no i Norge):

Calgary Flames ligger nest sist i den vestre avdelingen av NHL, mens Dallas Stars befinner seg på tiendeplass. Se NHL-tabellene her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere