*Nettavisen* Sport.

- Tilbake for fullt

Foto: Scanpix

Vikings André Danielsen begynner endelig å finne tilbake til godformen.

VIKING – FK HAUGESUND 1-1

STAVANGER (Nettavisen): André Danielsen var skadet i to måneder og har etter tilbakekomsten fra skaden i runde 18, kun startet for Viking i to kamper – uten å ha imponert noe særlig.

Heller ikke i lørdagens kamp mot Haugesund fikk Danielsen tillit fra start, men ble byttet inn da Vikings venstreving Trond Olsen ble skadet og måtte forlate banen etter 30 minutter.

- Jeg føler jeg er tilbake for fullt nå, men egentlig føler jeg at jeg har vært det hele tiden, forteller Danielsen til Nettavisen.

Selv om Danielsen kun har startet to kamper etter comebacket fra skaden, har han blitt byttet inn i tre ganger etter comebacket.

Scoret
26-åringen spilte hele andre omgang på lørdag som anker, posisjonen han de siste sesongene har blitt brukt mest i. Han toppet innsatsen med å score fra straffemerket.

- Jeg er fornøyd med prestasjonene mine i dagens kamp – gjorde få feil, og det var deilig å score igjen, sier midtbanespilleren.

Målet var Danielsen første scoring denne sesongen.

- Danielsen var god mot Haugesund, og det var kjekt for han at han scoret, sier Hareide til Nettavisen.

Han var en av mange lokale spillere på Vikings-lag lørdag kveld, de andre av Johan Lædre Bjørdal, Trond Erik Bertelsen, Valon Berisha, Yann Erik de Lanlay og Erik Nevland. I tillegg kom Vidar Nisja inn på banen i pausen.

-Surt
André Danielsen lå lenge an til å bli matchvinner i kampen mot Haugesund, men to minutter på overtid taklet Indridi Sigurdsson, Haugesund-spiller Nikola Djurdic og dommer Kjetil Sælen pekte på straffemerket.

- Det var surt å miste de tre poengene, sier Danielsen.

Dagens uavgjortresultat betyr at Viking nå står med fem kamper på rad uten tap.

- Jeg føler vi er solide nå, men vi må bli mer rutinerte på slutten av kampene. Vi har så mange unge spillere som bare vil angripe, forteller målscoreren.

Om under to uker reiser Viking til Ullevaal for å spille mot Vålerenga.

- Vi får se om jeg starter – vi har mange gode spillere og det er trangt om plassene på laget. Jeg gleder meg i hvert fall, avslutter Danielsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.