RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Alf Ove Hansen/SCANPIX

- Tipper de ikke vet hovedstaden i Georgia

Sist oppdatert:
Iver Horrem er skuffet etter tapet for to brasilianere med georgisk statsborgerskap.

Horrem og makker Øyvind Hordvik møtte de tyske verdensmesterne Julius Brink og Jonas Reckerman i første kamp av hovedturneringen i årets første verdensserie i sandvolleyball.

- Kampen mot tyskerne ble som ventet tøff. Vi spilte jevnt fram til 9-11 i begge sett, men så glapp det. Litt for mange personlige feil og godt spill av Brink-Reckerman gjorde at det ble et ganske klart 0-2-tap.

Dermed måtte den norske duoen vinne sin neste kamp for å gå videre. Motstanderen her var Geor og Gia fra Georgia.

- Dette er to brasilianere som har skiftet statsborgerskap. Tipper de ikke vet hovedstaden i Georgia (som for øvrig er Tblisi), men de kan spille volleyball, skriver Horrem på horremhordvik.com.

Geor og Gia vant det første settet 21-19, mens Horrem og Hordvik vant det neste 24-22. I det tredje trakk georgierne det lengste strået.

- Vi ledet 13-10 i siste sett og hadde bra kontroll, men så rotet jeg i noen sideouter som førte til at vi tapte 14-16. Et veldig skuffende og unødvendig tap, som vi bare må lære av, konstaterer Horrem.

Han roser makker Øyvind Hordvik for spillet i Brasilia.

- Øyvind har spilt mye god sideout og blokket bra, og «snill gutt»-syndromet har jeg ikke sett denne uka, og det gleder meg spesielt! konstaterer Hordvik.

Dette tapet betyr at det ikke er noen nordmenn igjen i sesongens første verdensserieturnering. Den norske duoen endte på 25.-plass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere