- Tittelforsvareren ryker ut

Foto: SCANPIX/EPA/JOAO ABREU MIRANDA

Tittelforsvarer Porto må vinne mot CSKA Moskva for å ha mulighet til å ta seg videre i Champions League. TV 2 Nettavisen tror minusgrader i Moskva blir for tøft. Les alt om kveldens kamper her.

24.11.04 15:08

CSKA Moskva - Porto
Lokomotiv stadion, kl 18.30
Vårt tips: 2-1

Minusgradene har inntatt Moskva og skaper hodebry foran kveldens kamp. Hjemmelaget kan med seier sende tittelforsvarer Porto ut av turneringen. Trener Valeri Gazzaev har bare Chidi Odiah på skadelisten.

Gjestene stiller uten sin rutinerte keeper Vitor Baia. I tillegg er det brasilanske supertalentet Diego høyst tvilsom.

TV 2 Nettavisen tror CSKA Moskva blir for sterke for Porto, som dermed må vinke farvel til sluttspillet i turneringen.

Rosenborg - Panathinaikos
Lerkendal stadion, kl 20.45
Vårt tips: 3-2

Rosenborg er fortsatt uten Ørjan Berg og Christer Basma, men har Jan Gunnar Solli tilbake etter skade. Telemarkingen tar trolig plassen til Fredrik Winsnes på midtbanen.

Marcus Münch og Dimitrios Papadopoulos er tvilsomme for gjestene, ellers kan trener Zdenek Scasny velge fra hele stallen.

Rosenborg har fått tilbake stinget i angrepet, men defensivt har de vært en katastrofe i Royal League. I denne kampen tror vi at de holder liv i drømmen om avansement.

PSV Eindhoven - Arsenal
Phillips stadion, kl 20.45
Vårt tips: 0-2

Jan Vennegoor of Hesselink er eneste mann som må stå over for vertene. Han blir erstattet av Gerald Sibon.

Arsenal har en lang skadeliste. Gilberto Silva, Edu, Mathieu Flamini og Dennis Bergkamp er alle skadet. Sol Campbell er friskmeldt fra akillesskaden sin, men har slitt med magesjau de siste dagene. Starter trolig oppgjøret på benken.

PSV er så godt som i sluttspillet av Champions League, mens Arsenal trenger sårt en seier i kveld. The Gunners presterte under press forrige sesong og med så mange klassespillere i troppen, bør de klare det igjen.

Milan - Shakhtar Donetsk
Guiseppe Meazza stadion, kl 20.45
Vårt tips: 3-1

Ett poeng vil være nok for Milan for å sikre avansement fra gruppespillet, men trener Carlo Ancelotti vil vinne gruppen og da er bare seier godt nok mot Shakhtar. Spisstrioen Andrej Sjevtsjenko, Jon Dahl Tomassen og Filippo Inzaghi er alle uaktuelle på grunn av skader. Det åpner for Hernan Crespo som enslig spiss.

Cosmin Barcauan og Anatoliy Tymoschuk ble begge utvist mot Celtic i forrige kamp og må stå over i kveld. Den viktige midtbanespilleren Matuzalem er tvilsom på grunn av skade.

Milan skal være såpass mye bedre enn Shakhtar Donetsk at de sikrer tre poeng på hjemmebane.

Barcelona - Celtic
Nou Camp, kl 20.45
Vårt tips: 3-0

Celtic slipper å møte sin gamle storscorer Henrik Larsson. Svensken ble skadet i helgen og blir erstattet av Ludovic Giuly.

Skottene må selv vente til nærmere kampstart før de vet om Didier Agathe og Dianbobo Balde kan spille. Agathe må gjennom en test, mens Baldes kone venter barn og kan bli lagt inn i kveld.

Barcelona skal slå Celtic på hjemmebane og vi tror de gjør som de skal.

Anderlecht - Valencia
Constant Vanden Stock stadion, kl 20.45
Vårt tips: 0-2

Anderlecht er det eneste laget som står uten poeng i Champions League og vil gjøre sitt ytterste for å knuse smultringen i sin siste hjemmekamp. Besnik Hasi er utestengt og Nenad Jestrovic er uaktuell på grunn av skade, mens Vincent Kompany er usikker.

Valencias håper fortsatt på sluttspill og med seier i Brussel er muligheten absolutt til stede, men de må også ha hjelp av Inter. Mangler Roberto Ayala, Miguel Angulo, David Albelda og Vicente i dette oppgjøret.

Spanierne er desperate etter seier. Med klassespillere som Bernardo Corradi, Mista, Marco Di Vaio og Pablo Aimar tilgjengelig, bør det bli mål mot Anderlecht.

Werder Bremen - Inter
Weserstadion, kl 20.45
Vårt tips: 1-1

Med ett poeng vil Werder Bremen være langt steg nærmere sluttspillet i Champions League. Trener Thomas Schaaf sier han vil ha alle tre poengene mot Inter. Schaaf har skadefri tropp og satser på at duoen Miroslav Klose og Ivan Klasnic fortsetter storspillet på topp.

Superstjernen Adriano er ute for gjestene, som allerede er klare for sluttspill. Det betyr at Christian Vieri får en sjanse på topp sammen med Alvaro Recoba.

Når uavgjort er et passende resultat for begge lag og et italiensk lag er involvert, da er det overhengende fare for at kampen også ender uavgjort.

Chelsea - Paris Saint-Germain
Stamford Bridge, kl 20.45
Vårt tips: 2-0

Chelsea-manager José Mourinho lar Petr Cech, Paulo Ferreira og Claude Makelele stå over kveldens kamp. I stedet får Carlo Cudicini, Glen Johnson og Scott Parker en mulighet til å vise at de duger. Didier Drogba er tilbake etter sju uker ute med skade og sitter på benken.

Danijel Ljuboja er eneste mann på skadelisten for gjestene, mens Charles-Edouard Coridon er friskmeldt og klar for kamp.

Hjemmelaget har stjerner i massevis og Mourinho ønsker å vise at laget kan gå gjennom gruppespillet uten å avgi poeng. TV 2 Nettavisen tror den femte strake seieren kommer i kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.