RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tjälldén legger ikke opp

Foto: TV 2
Sist oppdatert:
Storhamars sportssjef Petter Salsten avviser lørdagens nyhet fra svenske medier, om at Mikael Tjäldén legger opp på grunn av hodeskaden fra VIF-kampen i desember.

Aftonbladet og SVT meldte lørdag at Tjälldén hadde bestemt seg for å legge opp, etter at han pådro seg brudd i hodet mot Vålerenga på Jordal Amfi. Tjällden tar ikke sjansen på flere hodeskader, ble det påstått.

- Dette stemmer ikke. Det som er sant er at han fortsatt er skadet, og at han ikke spiller mer i år. Men hans videre framtid er usikker, sa Storhamars Petter Salsten til NTB lørdag kveld.

- Jeg har pratet med Mikael selv om dette, og han er litt oppgitt. Det han har sagt er at det er lite sannsynlig med mer spill denne sesongen, sa Salsten.

Forbundsstyret i Norges Ishockeyforbund anmeldte Vålerenga-spilleren Aleksander Nervik til eget domsutvalg for taklingen som sendte Tjälldén i isen med hodet først.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere