RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tjukk i hue om jeg ikke åpner for det

Foto: Inge Wallumrød (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Ole Einar Bjørndalen er åpen for justeringer før VM.

Ole Einar Bjørndalen har ikke fått noen optimal åpning på årets sesong og under verdenscupen i Östersund måtte veteranen ta til takke med en 43.-plass og en 27.-plass.

Nordmannen planlegger å gå verdenscuprennene i Hochfilzen, men innrømmer overfor VG at han vil endre på planene sine om han får signaler undervies om at ikke alt ikke er som det skal.

- Jeg har jo en plan A, men skjer det ting må jeg gjøre endringer. Utviklingen i skiskyting er at ting skjer raskt. Jeg kan være i manko på standplassopphold, treffsikkerhet, fart og hastighet, og da må man være fleksibel og gjøre endringer, sier Bjørndalen til VG.

- Så det kan bli forandringer?

- Ja, jeg er bra tjukk i hue hvis jeg ikke åpner for forandringer. Jeg kommer til å gjøre alt for å være i form til VM. VM blir det viktigste, sier Bjørndalen.

Skiskytteren forteller videre at han har en «skisseplan» som han skal følge for å være i toppform til VM i Ruhpolding i begynnelsen av mars. Trolig dropper han noen av verdenscuprennene i midten av desember og drar på høydeopphold.

Før VM skal han ha to slike opphold, forteller han.

Akkurat nå er det skytingen som er det største problemet til Bjørndalen. 13 bom på normaldistansen og jaktstarten holder ikke, og det vet 37-åringen godt. Han forklarer dette med at han har vært urolig og har bevegelser han ikke klarer å kontrollere på standplass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere