RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- To fotballspillere har meldt seg

Sist oppdatert:
To fotballspillere meldte seg fredag for politiet i London og ble arrestert i forbindelse med voldtektsanmeldelsen fra ei 17-årig jente.

Jenta skal ha blitt gjengvoldtatt på et luksushotell i London forrige måned, og flere av gjerningsmennene skal være Premier League-spillere i fotball.

En 22-åring og en 19-åring meldte seg fredag på hver sin politistasjon i London. Begge ble arrestert og avhørt. Offisielt har ikke politiet oppgitt mennenes yrke, men en kilde i politiet bekreftet overfor nyhetsbyrået Reuters at de er profesjonelle fotballspillere.

- En 22-åring og en 19-åring ble arrestert på to forskjellige politistasjoner fredag. Mer vil vi ikke si, sa Scotland Yard i en pressemelding fredag ifølge BBC.

Flere arrestasjoner

Tidligere i uka har politiet arrestert en 27-åring, samt den 29 år gamle partyfikseren, Nicholas Meikle. 27-åringen slapp senere ut mot kausjon, men må møte hos politiet igjen senere i oktober. Meikle avviser at han har vært involvert i noe ulovlig.

- Klienten min benekter at han har noe med denne saken å gjøre, og støtter opp om etterforskningen slik at politiet skjønner at anklagene mot ham er uten hold, sier en av Meikles advokater.

I en annen separat voldtektssak har Leeds-stjernen Jody Morris blitt arrestert av politiet. Han er også blitt suspendert av klubben mens anmeldelsen blir behandlet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere