*Nettavisen* Sport.

- To kjøtthuer! Jeg håper begge får sparken

Foto: Harry Scull Jr. / AP / NTB scanpix

NHL-ekspert skjeller ut John Scott og treneren hans etter alle kunstens regler.

Den svenske stjernespilleren Loui Eriksson i Boston Bruins ble fraktet til sykehus etter at han ble overfalt av John Scott i Buffalo Sabres da lagene møttes i NHL natt til torsdag.

Scott er en av de største og sterkeste spillerne i NHL, men er ikke i ligaen for å score mål. Han har en helt annen oppgave.

- Jeg aner ikke hva han gjør i ligaen. Jeg mener at spillere i NHL skal være i stand til å skøyte og sentre, og ikke bare starte slåsskamper, sier NBCs hockeyekspert Mike Milbury.

- Ikke plass til sånne i NHL
Buffalo Sabres lå under med to mål da trener Ron Rolston sendte John Scott utpå isen drøyt fem minutter ut i tredje periode.

Scott er, som Milbury påpeker, ikke i stand til å produsere scoringer. Hans spesialitet er å produsere det man på godt norsk kan kalle faenskap.

Det gjorde han til fulle her.

Scott taklet Eriksson i hoderegionen etter at Eriksson hadde spilt fra seg pucken. Det førte til en femminuttersvisitt i utvisningsboksen for John Scott og en visitt på sykehuset for Eriksson.

- Dette kjøtthodet er på isen og gjør noe sånt. Det er ikke plass til sånne i NHL, raser Milbury.

- Pinlig for ligaen
Han er like forbannet på trener Rolston som på John Scott.

- To kjøtthuer. Jeg håper begge er borte i morgen. Treneren vet ikke hva han driver med. Han har hodet langt under vannet. Han drukner.

- Dette var et amatørtrekk av en trener som ikke forstår bedre, som ikke har nok erfaring og som ikke bør få en eneste kamp til. Ikke én. Dette er pinlig for ligaen og for Buffalo Sabres og gjør meg trist, sier Milbury.

Se utblåsingen og taklingen her:

HTML EMBED

- Loui blir liggende på et sykehus i Buffalo over natten. Vi regner med at han er tilbake i Boston torsdag, sier Bruins-manager Peter Chiarelli ifølge NHL.com.

Ron Rolston ønsket ikke å kommentere taklingen etter kampen. John Scott var ikke tilgjengelig for media.

Boston Bruins vant kampen 6-2.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag