*Nettavisen* Sport.

- Tok en beslutning om å spille

ATEN (TV 2 Nettavisen): Vidar Riseth hadde en tung dag på jobben mot Panathinaikos. Han har gått på penicillin i flere dager, men valgte likevel å starte.

15.09.04 07:12

Riseth var innblandet i begge RBKs baklengsmål, i tillegg til å misse en gedigen utligningssjanse på overtid. Dessuten forærte han hjemmelaget en stor sjanse på en håpløs tversoverpasning.

Tok beslutning
Han angrer ikke på at han spilte kampen, til tross for at han var plaget av sykdom i dagene før kampen.

- Jeg tok en beslutning om at jeg skulle spille, og den går jo ikke an å endre på nå, sier Riseth, som sier han var tung i kroppen.

På det første målet tapte han en duell med argentinske Ezequiel Gonzalez, som fikk skutt på volley over Espen Johnsen.

Hands
Men det målet skulle aldri vært godkjent.

- Han dro med seg ballen med hånda. Han bruker til og med begge henda. Dommeren har ikke muligheter til å se det, siden han er bak ryggen på Gonzalez. Så han er uforskylt. Men jeg hadde håpet at linjemannen hadde sett det, sier Riseth til TV 2 Nettavisen.

Vidar Riseth var heller ikke heldig på Panathinaikos' mål nummer to. Den samme Gonzalez dro vekk Vidar utenfor 16-meteren og skjøt i mål via tverrliggeren.

Hipp som happ
- Erik (Hoftun) går på en finte. Og så kommer det et løp bak ryggen på meg, som jeg første valgte å følge. Da ballen aldri ble spilt dit, måtte jeg i stedet gå ut for å støte. Da ble jeg dratt av.

- Hadde jeg støtt med det samme, ville pasningen ha kommet i stedet. Og han på løp ville ha kommet på blank goal. Så det var hipp som happ, forteller Riseth.

God prestasjon
Men han kunne gjort alt godt igjen hvis han bare hadde scoret på corneren tre minutter før slutt.

- Det kom en perfekt corner, og jeg gikk opp fra sju meter og headet over. Det var en større prestasjon å heade over enn det ville vært å score.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.