RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tom fortjente dette

Sist oppdatert:
Haugesund-trener Rune Skarsfjord tok cupfinaletapet litt lettere siden det var mot kompis Tom Nordlie.

ULLEVAAL STADION (Nettavisen): HAUGESUND - LILLESTRØM 0-2:

Trenerduoen som hadde ansvaret for hvert sitt lag i søndagens cupfinale kjenner hverandre godt, både personlig og fotballfaglig. Derfor ble neppe noen av partene overrasket over motstanderen på Ullevaal.

Trøst
Likevel var det LSK-trener Tom Nordlie som til slutt trakk det lengste strået. Haugesund-sjef Rune Skarsfjord finner faktisk trøst i at tapet kom mot nettopp Nordlie.

- Hvis det er noen jeg unner dette, så er det Tom. Han får mye skit, så han fortjener cupgullet, sier Skarsfjord til Nettavisen.

Nordlendingen ser ikke bort i fra at dette er starten på en ny gullæra for Lillestrøm. Lørdagens cupgull var nemlig det første trofeet for de gulkledde på 18 år.

- Jeg tror dette vil løfte LSK enda noen hakk. Det er egentlig bare tilfeldigheter som har gjort at de ikke kjempet helt der oppe i år, sier FKH-treneren.

Krangel
Vennskapet til tross, trenerkollegene havnet i et volsomt munnhuggeri etter at Elias Storm fikk en Olivier Occean-albue i ansiktet.

- Jeg reagerte på noe armbruk, ja. Men Tom mente som vanlig at alle var ute etter ham, sier Skarsfjord lattermild om feiden på sidelinja.

Før han legger til:

- Men vi gjorde opp der nede, og er gode venner nå.

Tom Nordlie hadde også litt skryt på lager etter kampen.

- Rune viste at han er taktisk dyktig her i dag, og det utlignet mye av forskjellen mellom lagene.

(Saken fortsetter under bildet)

- Stolte
Haugesund-spillerne hang, forståelig nok, litt med nebbet etter cuptapet - men flere var likevel stolt over det laget har prestert i årets cup.

- Dette var veldig morsomt, selv om det selvsagt er skuffende å tape. LSK startet best, men vi ble stadig bedre - de hadde imidlertid en spiss (Olivier Occean) som utgjorde den store forskjellen her i dag, sier Svein Tore Brandshaug til Nettavisen.

Den tidligere Molde-spilleren tror cupinnsatsen vil inspirere klubben til å kjempe i toppen av 1. divisjon neste år:

- Vi får ta dette med oss videre, det har vært en positiv opplevelse. Jeg håper og tror at vi kan kjempe i toppen og tar oss med energien vi fikk her i dag.

Angriper Chris Weaver er enig med sin midtbanekollega.

- Vi kan være stolte av oss selv i dag. Lillestrøm var store favoritter, men vi skapte sjanser og var med lenge. Neste sesong ser vi høyere på tabellen. Vi vil gjerne være med helt der oppe, og det håper jeg denne opplevelsen vil bidra til, sier amerikaneren.

Weaver ble også overveldet av rammen rundt cupfinalen.

- Dette var en utrolig opplevelse for meg, det var fint å få oppleve så mange fans. Dette må være unikt, avslutter spissen.

PS. Haugesund ble nummer åtte i årets Adeccoliga, 30 poeng bak seriemester Molde.

Se stor bildekarusell fra finalefesten under:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere