RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tommy klar for VM

Sist oppdatert:
- Tommy Ingebrigtsen er minst like god som da han tok sølv i VM for to år siden, sier hoppsjef Clas Brede Bråthen. Nå har hoppledelsen et luksusproblem før VM-uttaket.

Tommy Ingebrigtsen har hatt en skuffende sesong, men har funnet formen og selvtilliten på treningen de siste ukene.

- Tommy er klar for VM nå. Han har levert flere og flere bedre og bedre hopp. Han har gjort store framskritt. Enorme, egentlig, langt mer enn utenforstående kan tenke seg, sier landslagssjef Mika Kojonkoski til Adresseavisen.

- For én måned siden slet vi med å finne fire utøvere som var i form. Nå sliter vi med å la noen sitte hjemme. Alle hopper godt på ski. Vi har fått et luksusproblem, sier hoppsjef Clas Brede Bråthen til TV 2 Nettavisen.

I forrige VM ble Ingebrigtsen Norges redningsmann med sølv og 4. plass i de to individuelle rennene. I lagkonkurransen tok nordmennene bronse.

Norge reiser med fem mann til VM. Roar Ljøkelsøy, Sigurd Pettersen, Lars Bystøl og Tommy Ingebrigtsen er trolig sikre på laget. Bjørn Einar Romøren tar trolig den siste plassen etter meget god hopping i K90-bakken på Lillehammer.

Henning Stensrud, Daniel Forfang og Morten Solem må sannsynligvis bli hjemme. Det endelige uttaket skjer søndag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere