RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(EPA/Scanpix)

- Torres blir Spanias VM-hit

Sist oppdatert:
Onsdag spiller Spania sin første kamp i VM. I hjemlandet tror mange Fernando Torres blir VMs store spiller.

LEIPZIG (TV 2 Nettavisen): Den spanske landslagssjefen Luis Aragones starter trolig med den skadeforfulgte Real Madrid-spissen Raul på benken. Utfra tirsdagens formasjonstrening på Zentralstadion i Leipzig tyder nemlig mye på at Fernando Torres får tillit fra start sammen med David Villa og Luis Garcia på topp.

Enorme forventninger
Hjemme i Spania er det enorme forventninger til Atletico Madrids 21 år gamle spiss. TV 2 Nettavisen snakket med hordene av spanske journalister som fulgte Spanias trening. Felles for de fleste var troen på at Torres vil slå gjennom for fullt i løpet av mesterskapet.

- Jeg og de fleste andre spanske journalister tror dette blir Fernando Torres' store mesterskap, sier Juan Oberiz Gato, journalist i storavisen El Muñdo, til TV 2 Nettavisen.

- Han har spilt svært bra over tid. Det er helt riktig av Aragones å benytte Torres fra start, mener han.

I tillegg til Torres er mange også spente på hans ferske lagkamerat Mariano Pernia. 29-åringen har hatt en fantasisk sesong i Primera Division, og banket inn ti mål på 36 kamper for Getafe - fra backplass.

- Må få spille
- Vi er veldig spente på Pernia også. De spanske avisene krever at han må få spille, sier Gato.

Pernia er født i Buenos Aires, og hans far Tano spilte høyreback på Argentina på 70-tallet. Han har spilt for Getafe de siste sesongene, før Atletico snappet ham opp i sommer. 19-åringen fikk sin landslagsdebut i Spanias siste oppkjøringskamp mot Kroatia - og svarte med å scoret.

Først for to måneder siden ble han innvilget spansk statsborgerskap. Onsdag kan han debutere i VM.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere