*Nettavisen* Sport.

- Torres verdt 70 millioner

Foto: Peter Byrne / AP

Rafael Benitez mener at Liverpool burde fått bedre betalt for Fernando Torres.

04.02.11 10:42

Den tidligere Liverpool-manageren er nå arbeidsledig, etter at han i desember fikk sparken i italienske Inter.

I et langt intervju med BBC, som vil bli sendt i sin helhet lørdag, forteller den spanske treneren at Liverpool kunne ha fått 70 millioner pund for Fernando Torres, som noen timer før overgangsvinduet stengte 31. januar ble solgt til Chelsea for 50 millioner pund.

- Jeg mener at vi i fjor snakket om 70 millioner pund. Folk snakket om at vi kanskje kunne motta et bud fra en annen klubb. Og de snakket om 70 millioner pund, sier Benitez.

Dette var mens han var manager for Liverpool. Han ble erstattet med Roy Hodgson i fjor sommer, men Hodgson fikk sparken tidligere i år. Nå er det Kenny Dalglish som styrer Liverpool-skuta.

- Han spilte ikke på samme nivå denne sesongen, men er fremdeles en veldig god spiller. Det er store penger, men de kunne ha vært større, mener 50-åringen.

Rafael Benitez ledet Liverpool til seier i Mesterligaen i 2005, seier i FA-cupen i 2006 og mesterligafinale i 2007. Det var også han som hentet Torres til Liverpool fra Atletico Madrid for 20 millioner pund sommeren 2007.

- Å være manager for Liverpool er en drøm for meg. Denne gang vet jeg at Kenny gjør det veldig bra. Jeg må vente og fortsette å se kamper, men hvis du spør meg om jeg vil være manager i framtiden, er det ingen tvil om at jeg vil det, sier Benitez.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag