RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tottenham kan vinne Premier League

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Harry Redknapp ser svært lyst på Spurs-fortsettelsen.

Harry Redknapp var tilbake på trenerbenken etter hjerteoperasjonen han gjennomgikk i starten av måneden, da Tottenham tok imot Aston Villa på White Hart Lane mandag.

Han fikk se et bunnsolid Tottenham sikre tre poeng mot Villa, og kampen endte 2-0 i favør hjemmelaget.

Les også: Akrobatiske Adebayor herjet

Nå ser Tottenham-sjefen svært lyst på fremtiden. Faktisk så lyst at det glimrer i gull på White Hart Lane.

- Vi er i virkelig god form nå, og hvis vi fortsetter slik kommer vi til å vinne ligaen, sier Redknapp ifølge Daily Telegraph.

- Det er ikke umulig
Spurs-sjefen er likevel fullstendig klar over at det ikke blir lett.

- Topp seks-lagene er veldig jevne, og Chelsea og Manchester-lagene kommer til å være der. Men det er mulig, og det er ikke umulig. Jeg vil ikke si at vi kommer til å vinne ligaen, for da blir folk revet med. Men det er ikke umulig, hvis man har tro på seg selv og fortsetter å vinne kamper, fortsetter han.

Og han har all grunn til å være optimistisk. Tottenham har vunnet åtte av de ni siste kampene, og ligger godt plassert på tredjeplass i Premier League.

- Ikke fra en annen planet
Spurs har ni poeng opp til Manchester City på førsteplass, men Redknapp tror ikke City klarer å opprettholde den utrolige formen de har vist så langt i ligaen.

- Man så City mot QPR, og der kunne QPR ha vunnet. De er ikke fra en annen planet. De hadde to gode resultater mot United og oss, men de kommer ikke til å gå gjennom sesongen uten tap, for jeg tror ikke at de er gode, sier Redknapp.

- De er et veldig godt lag, bedre enn United for øyeblikket og verdige favoritter, men jeg tror ikke det er sikkert at de vinner ligaen, sier Spurs-sjefen.

Hørte ikke på legen
Han var tilbake på benken etter å ha gjennomgått en hjerteoperasjon, og hadde ingen problemer underveis. Faktisk ga han blaffen i legens anbefalinger om hvile.

- Legen ba meg vente fire eller fem uker før jeg kunne komme tilbake, men jeg brydde meg ikke så mye om det. Den beste medisinen for meg er å se oss spille fotball, forteller Redknapp.

Kan Tottenham vinne gull? Diskuter gjerne under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere