*Nettavisen* Sport.

- Tottenham-spiller drakk til han falt i snøen

Foto: (Youtube)

Se video av Vlad Chiriches på besøk i hjemlandet.

28.01.14 08:10

Tottenham betalte 9,5 millioner euro for å se ham spille fotball på White Hart Lane, men Vlad Chiriches tilbyr gratis forestillinger i Bucuresti, skriver den rumenske avisen Cancan, etter å ha fått tak i en video som viser Tottenham-spilleren tilsynelatende svært beruset på byen i den rumenske hovedstaden.

Chiriches har vært en viktig spiller for Spurs etter han ble hentet til London-klubben i sommer. Onsdag spiller Tottenham mot Manchester City hjemme på White Hart Lane, men det spørs om ikke rumeneren kunne fått en noe bedre oppladning til kampen.

Chiriches skal nylig ha vært hjemme på ferie sammen med sin fremtidige kone, Sabrina, men koste seg trolig litt for mye da han ble observert sjanglende ut av en nattklubb i Bucuresti klokken fire om morgenen, ifølge Cancan.

Sjanglet
Den rumenske avisen hevder Tottenham-spilleren skal ha drukket flere drinker og rosévin, før han forsøkte, etter beste evne, å komme seg hjem uten å falle.

Men det gikk ikke helt etter planen.

HTML EMBED

Takket være venner og kjæreste klarte imidlertid 24-åringen å komme seg hjem. Så spørs det bare hva manager Tim Sherwood tenker om bildene.

24-åringen har vært blant Tottenhams beste spillere denne sesongen, og med skader på flere av lagets stoppere er det er lite trolig at han blir vraket til kampen mot City. Det vites heller ikke om bildene er fra helgen eller fra tidligere i 2014.

Gjorde som King
Chiriches er ikke den første Tottenham-forsvareren som viser seg full på byen. Tidligere kaptein og Spurs-legende Ledley King har også vært å se i diverse engelske aviser etter byturer.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Copyright Rex Features Ltd 2012/All Over Press

Tottenham ligger for øyeblikket på 5. plass i Premier League - åtte poeng bak serieleder Arsenal.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.