*Nettavisen* Sport.

- Tragisk hvis Norge hadde vunnet

Foto: EPA/Scanpix

- Det ville vært tragisk hvis Spania var blitt slått ut av et lag som Norge, sa Trond Sollied etter at Norges EM-drøm ble pulverisert på Ullevaal. Er du enig med Sollied?

19.11.03 23:19

- Det hjelper ikke å være verdens beste lag uten ball når du aldri har ballen, sa Sollied syrlig til NTB etter kampen.

Håpet lyset skulle gå
Sollied hadde forventet at Norge skulle gi Spania flere problemer på Ullevaal. Den tidligere Rosenborg-treneren mener Norge spilte for feigt, og ville selv vurdert å starte med to spisser i stedet for én.

- Det var jo ikke direkte artig å se på. Jeg er vel ikke den eneste som håpet de skulle slukke lyset da det ble 3-0, sa Sollied.

Sollied føler med Nils Johan Semb etter den triste avslutningen på karrieren som landslagssjef, men han mener det ikke var annet å forvente mot et lag som Spania.

- Alle som har greie på fotball skjønte at det ville bli nesten umulig å slå Spania i best av to kamper. Det er fantastisk for fotballen at lag som Spania og Nederland kommer til EM, og det ville vært tragisk hvis Spania var blitt slått ut av et lag som Norge.

Burde tatt ut Johnsen
Han likte heller ikke at Espen Johnsen fikk spille videre etter å ha tråkket over.

- Han kunne jo ikke sparke ut ballen, og to av målene kommer vel som et resultat av at han faktisk er skadet. Jeg vet ikke hva legen har sagt, men Johnsen burde selvsagt vært byttet ut.

Er du enig med Sollied? Si din mening i kommentarfeltet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.