*Nettavisen* Sport.

- Trekker seg fra Ijeh-kampen

Vikings krav skal ha blitt for drøyt for Lyn-eier Atle Brynestad.

30.01.08 12:28

Lyn har lenge vært interessert i Vikings Peter Ijeh (30), og Oslo-klubben har kommet med konkrete bud på spissen. Det siste skal ha rundet et tosifret antall millioner kroner. Siddisene har imidlertid priset storscoreren sin høyt. Det har sørget for at Lyn-eier Atle Brynestad har satt foten ned.

- Ingen kommentar
Etter det Nettavisen erfarer har Lyn dermed trukket Ijeh-interessen sin. Skulle Viking ombestemme seg og senke kravet sitt, skal heller ikke det nå være nok lenger.

- Vi kommenterer som vanlig ikke spekulasjoner om spillere, skriver Lyns Torgeir Bjarmann i en sms til Nettavisen.

Viking-direktør Egil Østenstad har ikke vært tilgjengelig for kommentar onsdag.

Forrige uke sa han imidlertid til Stavanger Aftenblad at det var bevegelse rundt Ijeh, og at det var kommet mer enn ett bud på den nigerianske spissen.

En suksesshistorie
Spørsmålet er hva som skjer når det internasjonale overgangsvinduet stenger fredag. Ijeh er i en familiær situasjon som betyr at han må bort fra Stavanger, og Atle Brynestad kan kanskje ombestemme seg hvis kravet senkes betydelig. Økonomien har han nemlig mer enn råd nok til Ijeh.

Peter Ijeh har vært en gedigen suksess etter at han kom til Stavanger fra FC København. Han har notert seg for smått utrolige 29 mål på 38 seriekamper.

Klikk her for flere nyheter om norsk fotball
For full oversikt over sportsnyhetene - klikk her

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag