RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Trekker seg hvis Arsenal ikke vinner

Sist oppdatert:
Arsène Wenger gir seg selv én sesong på å vinne et trofé, hevder avis.

Det bekrefter franskmannen ifølge Daily Mail under en pressekonferanse torsdag. Avisens artikkel inneholder imidlertid ingen sitater fra Wenger som bekrefter påstanden.

63-åringens kontrakt med Arsenal gjelder ut denne sesongen.

- Det er ingen planer om nye samtaler. Til sist vil jeg vurdere hvor bra jeg har gjort det for denne klubben. Du dømmer en manager etter hvor godt han gjør det med laget, sier Wenger ifølge Daily Mail.

Arsenal har ikke vunnet et trofé siden 2005.

På pressekonferansen hadde Wenger også med seg sitt nye storkjøp, Mesut Özil. På spørsmål om hvor tyskeren skal plasseres i startelleveren, svarte Wenger bekreftende på at han vil spille sentralt i en offensiv midtbanerolle.

- Ja, hans beste posisjon er bak spissene eller spissen.

Wenger har store forventninger til Arsenals nye nummer 11.

- Han er i en god alder. Han blir 25 år i oktober og er allerede en fantastisk spiller. Mellom 25 og 30 år kan han ta enda et steg og bli en dominerende spiller, mener Arsenals manager.

Özil forklarer at tilliten fra Arsène Wenger er den viktigste årsaken til at han sa ja til Arsenal.

- Det viktigste for meg er at manageren har tillit til meg og at jeg kan få tillit fra ham. Dette var avgjørende for meg. Jeg hadde kommet hit gratis, det hadde ikke vært noe problem. Da vi snakket sammen på telefon, var han full av respekt, og som spiller trenger jeg det, sier Özil ifølge Arsenal.com.

Get Adobe Flash player

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere