RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Trengte en rolig kamp

Sist oppdatert:
Egil Østenstad er tilfreds med at Viking sikret e-cupavansementet uten å sløse med kreftene.

Vikings Egil Østenstad var mest fornøyd med avansementet i torsdagens Uefa-cupkvalik. Selv om 1-0 seieren aldri ble en velspilt og underholdende kamp, var det kun avansementet som telte - og at spillerne slapp å gå helt ned i kjelleren etter kreftene.

- Vi tok ikke ut alt. Det var en kamp vi kontrollerte, fortalte Østenstad etter kampen mot nordirske Portadown.

Tøft program
Søndag kommer Fredrikstad til Stavanger, før Viking møter Lillestrøm til midtukekamp, og slik fortsetter det slag i slag.

- Vi går en tøff tid i møte, men vi skal stå rustet til hver kamp, sa Østenstad til TV 2 Nettavisen etter torsdagens kamp.

- Heldigvis slapp vi en slitekamp i dag, sa Vikings toppscorer.

Roy Hodgson har gitt Viking-spillerne troen på suksess. Nå biter de fra seg på alle fronter. Viking ligger nå på medaljeplass i serien, og er blant mange forståsegpåere en seriøs gullkandidat.

Med avansement i Uefa-cupen og med eventuell Royal League utover vinteren, har laget bruk for en stor stall. Fem nye spillere er blitt hentet inn i sommer.

Presentert i pausen
I torsdagens kamp ble to nye Viking-spillere presentert for hjemmepublikum: Kanadieren Sandro Grande og svensken Fredric Lundqvist. Dermed kan Viking stille med hele fem nye spillere i søndagens kamp mot Fredrikstad.

Flere nøkkelspillere er småskadet foran søndagens kamp, men det ser ut til at det blir grønt lys for de fleste.

I torsdagens kamp så det lenge stygt ut for Frode Hansen.

- Jeg falt og landet forskjært på skulderen.

En av Vikings beste spillere så langt i sesongen ble byttet ut senere i omgangen, men kunne etter kampen konstatere at det ikke var alvorlig.

- Det var bare en smell, det går bra. Jeg er klar igjen til søndag.

Stavangerlaget ligger likt med Vålerenga i serien, bare tre poeng bak serieleder Start. Alt ligger til rette for en spennende sesongavslutning i Stavanger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere