*Nettavisen* Sport.

- Trist for Thomas Myhre

Branns keeper Håkon Opdal synes det er trist at Thomas Myhre sliter benken i Charlton.

22.08.06 15:41

- Jeg synes oppriktig synd på Thomas Myhre. Det er synd at en så god keeper sliter benken på klubblaget, sier Håkon Opdal om sin keeperrival på det norske A-landslaget.

Sjekk Norges tropp her

- Carson overbeviste ikke
Branns solide sisteskanse har imidlertid fått med seg at Scott Carson ikke akkurat overbeviste i Charltons sesongåpning mot West Ham.

Charlton tapte 1-3 på Upton Park og den tidligere Liverpool-keeperen markerte seg med ustabilt spill ved flere anledninger.

- Fortsetter Carson slik er det nok ikke lenge til Thomas Myhre igjen er tilbake fra start igjen. Heldigvis, sier Opdal og lar det skinne gjennom at Carson ikke akkurat er favorittspilleren.

I landslagstroppen
Tirsdag ettermiddag ble keeperen nok en gang tatt ut i den norske landslagstroppen av Åge Hareide til EM-kvalifiseringskampene mot Moldova og Ungarn - sammen med Thomas Myhre og Jan Kjell Larsen.

- Det er vel ikke akkurat så mye som har endret siden landskampen mot Brasil. Jeg har ambisjoner om å etablere meg fast på landslaget og det er kjekt å være med, konstaterer Opdal.

Brann-keeperen tror imidlertid det kan ta sin tid før han blir Hareides førstevalg mellom stengene.

Myhre er førstevalget
- Thomas Myhre gjorde seg jo ikke akkurat bort mot Brasil, for å si det sånn, poengterer Opdal som for øyeblikket står oppført med én offisiell landskamp for Norge.

Det tallet kan imidlertid fort stige til flere.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.