Gå til sidens hovedinnhold

- Trodde ikke det skulle være så bra

Stavanger Oilers-trener Petter Thoresen var overrasket over sitt eget lag etter seier mot Sparta.

STAVANGER OILERS - SPARTA SARPSBORG 5-2:

Stavanger Oilers, som allerede har sikret seg seriemestertittelen, tok imot Sparta Sarpsborg hjemme i Siddishallen på tirsdag.

Sparta har ikke klart å følge opp den gode fjorårssesongen og ligger på 5. plass på tabellen.

Laget tok likevel ledelsen mot årets seriemester. Med knapt fire minutter igjen av førsteperioden scoret Petter Witnes i overtall.

I andre periode kom imidlertid Oilers kraftig tilbake. Hele tre mål scoret hjemmelaget i midtperioden - to av disse kom i overtall.

I siste periode så det ut til at Ryan MacMurchy hadde avgjort kampen da han satt i 4-1, men midtveis i perioden reduserte Marcus Olsson.

Sparta presset på for en ny redusering, men da de tok ut keeperen, gikk det som det så ofte gjør. Tyler Johnson fastsatte sluttresultatet til 5-2 i åpent bur.

Det var flere runder siden det ble klart at Stavanger Oilers kom til å bli seriemestere. Trener Petter Thoresen innrømmer at han ble overrasket over at laget har klart å holde trykket oppe.

- Jeg var litt usikker i dag, men vi har hatt et god treningsuke. Jeg ble positivt overrasket over gutta i dag. Jeg trodde ikke det skulle være såpass bra, sier Thoresen til TV2.

- I dag er vi gode i lange perioder av kampen. Vi har fire rekke som vi kan rullere med, og vi er gode både i overtall og undertall, sier Oilers-treneren.

Sjur Robert Nilsen, trener for Sparta Sarpsborg, mener sistnevnte var avgjørende for kamputfallet.

- Det blir avgjort i overtallsspill og fire mot fire, så må vi stille spørsmål om hvorfor. Men vi møter et godt lag, sier Nilsen til TV2.

Øvrige resultater i GET-ligaen tirsdag:
Manglerud Star - Vålerenga 3-5 (0-1, 2-3, 1-1)
Stjernen - Storhamar 3-0 (1-0, 1-0, 1-0)
Lillehammer - Frisk Asker 4-1 (0-0, 1-1, 3-0)
Lørenskog - Rosenborg 10-1 (5-0, 2-0, 3-1)

Reklame

Black Friday: Her får du oversikt over alle salgene